måndag 16 augusti 2010

Ny 4-mån. bild med nybadad hund och ny kamera =)

Alltså, jag MÅSTE lära henne att stå...tiden börjar vara knapp, inte långt kvar tills hon ska in i ringen för första gången...och hon kan inte stå!!! Jag får inte till det, antingen drar hon ihop sig så hon ser ut som en ihoptryckt korv lr så sträcker hon ut halsen så hon ser ut som en giraff...sen står hon ju inte still heller, men de fixar vi nog lätt (önsketänkande)  =)

3 kommentarer:

  1. Vi tränade "stå" med mjukost på tub. Eftersom det tar en stund för hunden att slicka och få i sig den så står hunden still och i rätt position, utan att sträcka huvudet som en giraff :D

    ANNARS kan man träna in "stå" med klicker (som vi gjorde för att träna in ställande under gång). Hunden ska vara mittemot dig och med ansiktet vänt mot dig (och vara kopplad), du ska gå baklänges jääätte sakta och hunden ska följa efter, så fort hunden står still (och med alla 4 tassar på marken) så klickar man. När det är dags kan man lägga in kommandot "stå" och så är det klart! ;)

    Var ska ni ställa ut? Vi ska ställa ut på söndag och jag är jätte nervös eftersom det blir min första utställning *hjäälp*

    Lycka till!!
    Letizia & Zelda

    SvaraRadera
  2. Ok, jo jag använder klicker för att träna stå...och allt annat också för den delen. Men, vi måste träna mer. Ska testa de där med att gå baklänges också...tack för tipset =)

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Jag kikar runt på bloggar och kom plötsligt in på din :)
    Vad ska jag skriva nu?
    Hoppas allt är toppen med dig iallafall!
    KRAM

    SvaraRadera