onsdag 25 augusti 2010

Mina hundar är inte i sängen...

...och härjar absolut inte heller i den =) Nä, inte riktigt sant det där. Sängen är ju skön, klart dom vill vara i den =) Förr hade vi djurförbud i hela sovrummet, ingen hund eller katt fick överhuvudtaget gå in i sovrummet. Men sedan vi flyttade hit hände de nått, sovrummsdörren är alltid öppen och både hundar och katter är i sängen. Zelda sover däremot ännu i sin bur om nätterna, har hon gjort sedan hon kom till oss för att förhindra pissande om nätterna. Men snart börjar det väl vara dags att plocka bort hennes bur och då kommer hon också sova i sängen. Jag vet att man inte ska ha hundarna i sängen, det är ganska äckligt faktiskt, att sova i hund- och katthår jämt, men nu har det blivit såhär och då finns det ju inte mycket att göra åt saken. Att nu börja lära dom att inte vara i sängen hade bara blivit väldigt besvärligt, då dom redan lärt sig att dom får vara där. Men men, shit happens =)

5 kommentarer:

  1. Ja det är ganska mysigt i sängen. Vi hade sagt samma -inga hundar i sängen men det blev inte riktigt så. Trixie sover också i bur men på morgon efter frukosten myser hon gärna i sängen. Har du varit på någon utställning? Och isåfall hur gick det? Tror Trixie och Zelda är ganska lika varandra. Häls Annica & Trixie

    SvaraRadera
  2. Nä, vi har inte varit på någon utställning ännu, blir en liten inoff i gällivare den 25/9, sen tromsö 16-17/10 och sen boden 23/10. Ska bli spännande att se hur det går, ska ni på någon utställning?

    SvaraRadera
  3. Prinsessor är bara värd det bästa ;)! Puma sover bara i sängen när vi inte ser (tror hon i alla fall).

    SvaraRadera
  4. Vi får nog vänta med utställningar ett tag framöver. Trixie är opererad på huvudet så hon är väl inte världens snyggaste;)Men vänta bara tills håret har kommit tillbaka:) Häls Annica

    SvaraRadera
  5. Söta är dom :) Det är sött med djur i sängen. När vi ahde katt ett tag låg hon alltid i sängen om nättena och även ibland dagtid så klart :) Men min hund får inte vara i sängen, även om han ibland skulle vilja :)

    SvaraRadera