tisdag 24 maj 2011

Utställning Överkalix & Piteå

Ja, de två senaste helgerna har det varit utställningar för våran del. Det har minst sagt varit blandade resultat. Först var det en nationell utställning i Överkalix (14/5). Zelda fick excellent utan ck. Men jag var ändå rätt så nöjd över kritiken, det stämmer. Hon föll bland annat på pälsen, som är superdålig just nu. Ni vet ju att vi har haft löss här hemma, och det tog hårt på Zeldas päls. Hon fick även att hon var något smal i kroppen. Jag tycker inte riktigt att hon är det, men eftersom hon har så lite päls så ser hon ju såklart smalare ut. Sen behöver hon mer muskler, vilket förmodligen är sant. Mer muskler framtill kommer göra att hon får bättre frambensrörelser också, hon är något tåtrång just nu. Men annars var jag nöjd, resten av kritiken var mycket bra. Roxy däremot gick det sämre för, hon fick very good. Egentligen vet jag inte riktigt vad felet med henne var. Hon fick att hon hade "platt svans" och beroende på vad man jämför med så har hon kanske det. Hon kunde även ha bättre steg, kanske muskelträning där också som gäller.

Sen var vi på en nationell utställning i Piteå, Sjulnäs, nu ihelgen (22/5). Zeldas reslutat vill jag inte alls prata om, det glömmer vi bara. Fanns inget positivt i den. Roxy däremot fick nu excellent i Ökl, 2 i Ökk, men utan ck. Hennes kritik var bra. Som vanligt så är det frambenen hon får dålig kritik på, inget som förvånar precis.

Hundarnas kritiker finns som vanligt under fliken "resultat". Nästa utställning är i Vännäs om tre veckor. Nu laddar vi med muskelträning tills dess och hoppas på bättre resultat =) Nedan kommer lite blandade utställningsbilder.

Roxy springer och ser lite ut som ett ufo =)

Zelda springer i ringen

Maalarigårdens Rose Line af Mikkel "Zelda", med den där snygga snusläppen =)

Zeldas syster Akai (Maalarigårdens Aqua af Mikkel)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar