fredag 4 februari 2011

Zelda, 10 månader / Hurtta lifeguard / Out-n-out spårsele

Ja, förvänta er ett långt inlägg, ni ser ju redan på rubriken att jag har en del att ta upp idag =) Först och främst, Zelda och resten av "af Mikkel-kullen" blir 10 månader idag. Congratz =) Sambon har varit ledig idag så jag fick äntligen hjälp att fixa lite nya bilder på Zelda. Som ni kanske minns hade jag lite problem förra gången, jag fick inte alls till ståbilderna. Men, nu har jag lyckats, tror jag =) Hur som helst, så lägger jag upp några av bilderna och sen får ni gärna kommentera vilken av dem som ni tyckter är bäst. Ni kan klicka på bilderna för att öppna de i ett nytt fönster och göra dem större.







Sen, över till nästa grej. Hurtta Lifeguard. Jag blev inspirerad av en av de bloggarna jag följer, nämligen Min Vilda. Där såg jag supersnygga reflexvästar från Hurttas nya lifeguardkollektion. Jag kunde helt enkelt inte motstå, Zelda var tvungen att få en. Jag hade lust att köpa en likadan åt Roxy oxå, men det får vi ta senare. Hon är ju trots allt nästan aldrig lös. Dessutom köpte jag en reflexväst åt mig själv oxå, självklart i samma färg som Zeldas och den oxå från Hurttas lifeguardkollektion. Vi blev så snygga tillsammans =)




 
Sist men inte minst, out-n-out spårsele. Jag kom på att spårselen Zelda hade i somras/höstas förmodligen nu var för liten, det var den. Så nu får Roxy ha den, hon tyckte ju trots allt att det var roligt att spåra. Jag gillade verkligen out-n-out's spårselar så jag bestämmde mig för att köpa en till likadan åt Zelda, fast i storleken större. Hon fick dessutom en röd denna gång, Roxys är grå. Supersnabb leverans, 2 dagar. I somras då jag beställde den andra tog det drygt 2 veckor. Så nu väntar vi bara på varmare grader så vi får fortsätta med spårandet och förhoppningsvis hinner med tillräckligt mycket för att kunna göra anlagsprovet i sommar.



1 kommentar:

  1. Hej!
    Trillade in här när jag googlade runt på lite Hurtta-prylar...
    Och vad hade vi här då? Jo, en liten Tibbe!
    Vad glad jag blev!
    Har själv en Tibbe-tik på 6 år och gillar dem skarpt (dock lite mindre vissa dagar...). =)
    Kika gärna in på min blogg som enbart handlar om Ella, hundprylar och andra hundrelaterade ämnen.
    För att kunna se alla inlägg, så måste du scrolla ner för varje månad, för alla inläggen visas inte i sidan.
    Jättekul att hitta nå´n mer med Tibbe!
    Ett lite omaka par, Tibbe och Tollare... =)
    /Jasmine

    SvaraRadera