måndag 12 juli 2010

Helgen är över..

I Lördags var det hundutställning i Gällivare, den årliga Midnattssolsutställningen. Roxy ställdes, och det gick inge bra för henne. Hon var inte särskillt villig att springa runt. När de andra hundarna sprang gick det bra, men inte när vi skulle fram och tillbaka ensam. Jag måste hitta något annat att erbjuda henne än korvbitar, funderar på att steka kött och skära det i småbitar till nästa utställning, som är nästa helg i Piteå. Kritiken nedan, där det är frågetecken finns ord jag inte riktigt kan läsa, som vanligt är de som skriver inte så bra på att skriva och stava.

1 Ökl, R Ökk
Kritik - "Lovley ???, head & expression. Lovley feet. Good t-line, bodysize. Good ???. Could do with more ringtraining"

Zelda fick vara med på utställningen också, hon tyckte att det var ganska spännande tror jag, med alla dessa hundar och människor. Vi hann med att se på Puzzel och de andra tollarna innan det var Roxys tur. Sen träffade vi även Zeldas kullbror, Maalarigårdens Kong af Mikkel, som ägs av Hanna Aasa. Han var jättefin och Zelda tyckte nog att det var väldigt roligt att träffa honom.

Fler bilder från utställningen finns på PixBox albumet:

Roxys kritik från utställningen finns även samlad på hemsidan bland andra utställningsresultat:

2 kommentarer:

  1. Så länge hunden får en etta så går allt annat att träna till / träna bort ;)! Jag tycker att hon är väldigt söt lilla Roxy! Vad stor zelda har blivit :), tar du med henne till Piteå??

    SvaraRadera
  2. Jodå, hon får följa med...men särskillt ren lär hon inte vara. Hon har varit med på en fisketur ute i regnet nu ikväll, så du kan ju ana hur hon ser ut just nu =)

    SvaraRadera