måndag 5 juli 2010

Bad, marknad och snart utställning

I fredags tog vi med Zelda till sandviken, ett perfekt ställe att låta hundar bada, för att Zelda skulle få bada. Första gången hon träffade på vatten ute var i Råneå (Råne älv) när hon var 10 veckor, då hade hon inte som helst problem att blöta fötterna i vattnet. Det hade hon inte nu heller. Men genom att kasta en boll, längre och längre ut fick vi till slut henne att simma. När hon sen kom upp på stranden igen blev hon som ett psykfall, hon kutade runt, grävde i sanden och var på ett väldigt bushumur =) Det var väldigt roligt att se. Hoppas det blir fler varma dagar i sommar så Zelda får bada lite mer.

Fler bilder på Zelda och hennes simtur finns på pixbox albumet, http://tibbetollare.pixbox.se/

I helg var det även marknad i Gällivare, så i lördags promenerade jag, sambon, sonen och Zelda ner på stan. Försöker att ha med Zelda så mycket som möjligt på sånt här så hon vänjer sig vid mycket folk. Det gick riktigt bra med henne, väldigt många människor som kom fram och tyckte hon var såååå söt, som en liten nallebjörn. Träffade på många som visste vad en tollare är för något, det är inte alltid så vanligt. Sedan på söndag fick Zelda stanna hem, så gick vi och shoppade =) Sonen hade en 100-lapp som han snabbt handlade upp och jag köpte hundben, en pipleksak och en kong åt hundarna.


Till helgen som kommer har vi även hundutställning här, Midnattssolsutställningen. Roxy ska ställas på lördag, sedan direkt efter de ska vi hem och ha kalas. Sonen och sambon fyller år, 4 respektive 25 år. Hur som helst, nu till utställningarna passade jag på och shoppa lite nytt hundshampo och sånt. Har köpt K9 shampo och K9 silk shine, vilket ska vara väldigt bra hundprodukter. Det ska bli spännande att testa produkterna för att se om de är lika bra som jag hört. Det står till och med på silk shinen, "k9 competition - the BIS maker" =) Ja, inte tror jag att Roxy blir BIS, men det ska bli roligt att se hur produkterna fungerar, återkommer om det nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar